Swipe

Locatie Nienenhoek bestaat 10 jaar!

02-09-2020

Het is feest bij Erve Nienenhoek in Den Ham...ze bestaan 10 jaar! 

Directeur Ina Kuipers van de RVE Noord/Midden: "Mooi dat we op deze prachtige unieke locatie voor volwassenen al tien jaar zorg kunnen bieden door onze fantastische medewerkers!"

De Nienenhoek is een locatie van Ambiq in de RVE Noord/Midden. Erve Nienenhoek bestaat sinds 1 september 2010. Ze hebben zowel mannelijke als vrouwelijke bewoners in de leeftijd van 20 tot 84 jaar, van wie de meesten tussen de 30 en 50 jaar oud zijn. Naast de drie leefeenheden in de boerderij, geschikt voor respectievelijk zeven, zeven en vijf bewoners, hebben ze vier appartementen op het terrein.

Hun dagbesteding bestaat onder meer uit een kluseenheid, die vooral buiten de boerderij werkt. Hun klussen variëren van tuin-/boswerkzaamheden tot haardhout verwerken en het uitvoeren van kleine verhuizingen. Daarnaast moet er op de boerderij ook genoeg gebeuren, zoals terreinonderhoud, werken in de moestuin en het verzorgen van de dieren: kippen, varkens, paarden, konijnen en ganzen. Ze nemen bovendien kleine productieklussen aan en maken creatieve producten, voor verkoop op braderieën, kerstmarkten et cetera. Z​e werken voor (een deel van) onze dagbesteding samen met Erve Langewijk in Dedemsvaart. Ze organiseren de dagbesteding vanuit één dagbestedingsteam en maken gebruik van twee locaties.

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt.
Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees meer