Swipe

GZ-psycholoog/orthopedagoog-generalist - Twente

“Be the change you wish to see in the world -Mahatma Ghandi”.

Wil jij bijdragen aan een verandering in de wereld van onze jeugdigen en een blijvend verschil als GZ-psycholoog/Orthopedagoog-Generalist maken?

Wil jij de uitdaging aan gaan om vanuit diagnostiek met onze jeugdigen complexe problematiek te begrijpen en middels behandeling te verlichten? Laat dan van je horen!

We hebben voor jou

 • De meest uitdagende jeugdigen
 • Leergierige en gedreven collega’s
 • Een specialistische werkomgeving
 • Een organisatie die altijd in beweging is

Dit bieden wij jou

Bij Ambiq geloven we dat je vooral moet kunnen doen wat je leuk vindt, niet alleen wat je geleerd hebt. We vertrouwen daarbij op jouw kennis en ervaring. We willen ook de ruimte geven aan jouw ambitie(s). Vrijheid bij invulling van jouw functie en het faciliteren van opleidingen en trainingen zijn daarom vanzelfsprekend binnen Ambiq.

 • Een warm welkom: de werkplek waar jij mag zijn wie je bent en jij je zo snel mogelijk thuis voelt;
 • Een uitdagende werkomgeving in een betrokken en professionele werksfeer met een hecht en specialistisch team, waarmee je samen ervoor zorgt dat de cliënt de beste behandeling krijgt;
 • Gezellige activiteiten vanuit de personeelsvereniging;
 • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals eindejaarsuitkering en een uitruilsysteem, zodat je financieel voordelig een fiets, computer, telefoon of sportbenodigdheden kunt aankopen;
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW);
 • Een telefoon en laptop. 
 • En een salaris van minimaal € 4.269,- / maximaal € 6.446,- bruto bij 36 uur per week (FWG 65).

Ambiq biedt specialistische diagnostiek en behandeling aan jeugdigen met een licht verstandelijke beperking en onbegrepen gedrag en/of jeugdigen die kampen met (seksuele) gedragsproblemen trauma gerelateerde problemen en/of hechtingsproblematiek en ontwikkelt hierop specifieke expertise.

Functieomschrijving

De verklarende diagnostiek is een belangrijk startpunt van het behandeltraject, waarbij je met de jeugdige en zijn/haar systeem (ouders, wettelijk vertegenwoordigers, onderwijs en overige betrokkenen) gaat onderzoeken waar de kernproblemen zich bevinden en van daaruit het best passende behandeladvies formuleert. Je werkt binnen de verklarende diagnostiek nauw samen met je collega gedragswetenschappers en de psychodiagnostische medewerkers, samen draag je zorg voor dit proces waarin jij als GZ-psycholoog/orthopedagoog-generalist de regie voert. Naast de diagnostiek geef je zelf behandelingen, denk hierbij aan CGT en/of EMDR.

Jouw profiel

Behalve relevante ervaring en opleiding, verwachten we vooral dat je enthousiasme én hart voor de cliënt meebrengt. Je haalt plezier uit het werken met een complexe en uitdagende doelgroep.

Verder vragen we van jou

 • Hart voor de zorg, specifiek voor de LVB-doelgroep;
 • Een afgeronde GZ- of OG opleiding (en bijbehorende BIG registratie)
 • Het opgeleid zijn in EMDR en of CGT is een pré.
 • Een recente Verklaring Omtrent Gedrag (VOG);

Daarnaast is het inwinnen van referenties een onderdeel van deze sollicitatieprocedure.

Herken jij jezelf hierin? Dan zie wij graag je sollicitatie tegemoet!

Ambiq als organisatie

Als dé specialist LVB maken wij het verschil!
Wij zijn dé specialist en expert op het gebied van licht verstandelijke beperking (LVB) voor kinderen, jongeren en volwassenen in Noord- en Oost-Nederland.

Bij Ambiq werk je samen met het gehele team aan hetzelfde doel: mensen met een licht verstandelijke beperking en bijkomende problemen helpen om een volwaardige plaats in de samenleving te krijgen, waarbij ze zo zelfstandig mogelijk kunnen zijn.

Wij geloven dat ieder kind recht heeft om op te groeien in een gezin en dat iedere jongere zich kan ontwikkelen tot wie hij/zij wil zijn. Voor elke volwassenen willen we een veilige en prettige woon- en werkomgeving, zodat iedereen een zo zelfredzaam mogelijk leven kan leiden en een eigen plek kan vinden in de maatschappij.

Ambiq heeft vier expertthema’s: agressie, hechting, seksualiteit en trauma.

Kijk op onze website, Facebook of LinkedIn, onder ‘’Werken bij Ambiq’’ om een indruk te krijgen van het werken bij onze organisatie: www.ambiq.nl/werken-bij

Ben je enthousiast of wil je meer weten?

Ben je enthousiast en wil je onderdeel gaan uitmaken van het team van Ambiq? Wil je samen het verschil gaan maken voor de LVB cliënten in Regio Twente? Reageer dan zo snel mogelijk.

Heb je nog vragen over deze vacature of wil je eerst meer weten? Dan kun je contact opnemen met Monique ter Pelle, directeur bij Ambiq. Je kunt Monique telefonisch bereiken via 088- 777 6000.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Ambiq

Wij zijn Ambiq, een orthopedagogisch behandelcentrum. We helpen kinderen, jongeren en volwassenen met een licht verstandelijke beperking (LVB) en bijkomende problematiek. Dit doen we met specialistische hulp en behandeling. 

De doelgroep mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) en de daarbij horende vraagstukken, groeit. Bij Ambiq hebben we veel kennis over en ervaring met deze (vaak) complexe vraagstukken. Onze ambitie is om dé specialist LVB te zijn. Onze expertthema’s zijn: trauma, gehechtheid en seksualiteit.

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt.
Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees meer