Swipe
Hbo / wo afstudeeronderzoek bij Ambiq

Je laatste stap naar professional

Ben je op zoek naar een afstudeeronderzoek? Wij leren ook graag van jou! Als dé specialist LVB (licht verstandelijke beperking) voor kinderen, jongeren en volwassenen zijn we altijd op zoek naar het verbeteren van onze expertise door onderzoek.

De mogelijkheden bij ons

Ik ben student bij de RUG…

We hebben een samenwerking met de opleiding Orthopedagogiek van de Rijksuniversiteit Groningen. Jaarlijks hebben we een aantal plekken beschikbaar. De aanmelding hiervoor loopt via de RUG.

Ik studeer Orthopedagogiek bij een andere universiteit…

Goed om te weten; we hebben een beperkt aantal plekken voor afstudeeronderzoek, maar je mag ons altijd benaderen met je plan voor je onderzoek. Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ik studeer aan een hogeschool…

Aangezien we veel verzoeken krijgen, hebben we ervoor gekozen dat hbo-studenten die bij ons stage hebben gelopen voorrang hebben om bij ons af te studeren. Overleg in dat geval met je team over een mogelijk goed onderwerp voor je afstudeeronderzoek. Met hen kijk je ook wie je vanuit het team kan begeleiden. Kom je er niet uit? Dan mag je contact opnemen met Pijke Dijkema, p.dijkema@ambiq.nl

Daarnaast werken we via het Expertisecentrum Jeugd Twente (EJT) samen met hogeschool Saxion. Soms komen hier ook onderzoeksopdrachten uit voort die hbo-studenten kunnen oppakken. Wanneer hier sprake van is loopt de werving via Saxion.

Aanmeldformulier Ik wil graag mijn afstudeeronderzoek bij Ambiq doen
Contact Kunnen we je helpen?

Heb je vragen of wil je meer weten over afstuderen bij Ambiq?
Neem gerust contact op door te bellen, mailen of langs te komen. We denken graag met je mee. Ons telefoonnummer is 088 - 777 6000 of stuur een e-mail.     

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt.
Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees meer