Swipe
Afstuderen bij Ambiq

Je laatste stap naar professional

Ben je op zoek naar een toffe afstudeer- of onderzoeksopdracht? Als specialist LVB (licht verstandelijk beperkt) voor kinderen, jongeren en volwassenen hebben we mogelijkheden voor afstudeerplekken. 

We leren ook graag van jou!

We bieden hbo- en wo- studenten de kans om mee te werken aan een onderzoek naar bestaande en nieuwe behandelvormen. Met welke scholen we onder andere samenwerken? Dat zijn de RUG, de Radboud Universiteit, Universiteit van Twente, Hogeschool Saxion en de Hanzehogeschool. De onderzoeksvragen zijn vaak specifiek gericht op onze expertthema's: trauma, gehechtheid en seksualiteit.

Uiteraard staan we naast bovenstaande thema's ook open om andere onderwerpen onder de loep te nemen. Hierin mag jij ook een eigen onderwerp aan ons aandragen. Lijkt het je leuk om bij ons je afstudeeronderzoek te gaan doen? Vul dan onderstaand formulier in. 

Aanmeldformulier stage/afstuderen Ik wil graag afstuderen bij Ambiq

Hoe kun je je aanmelden voor afstuderen?

Binnen onze organisatie hebben we een digitaal 'studentenprikbord'. Hier kun jij als student, naast je motivatiebrief en cv, kort wat informatie over jezelf of je voorkeur achterlaten. Je afstudeerverzoek blijft drie maanden op ons 'studentenprikbord' staan. Als er in de periode wanneer jij geschreven hebt belangstelling is, word je uitgenodigd voor een gesprek. Mocht je in die drie maanden geen reactie hebben ontvangen, schrijf ons dan gerust nog een keer!

Contact Kunnen we je helpen?

Heb je vragen of wil je meer weten over afstuderen bij Ambiq?
Neem gerust contact op door te bellen, mailen of langs te komen. We denken graag met je mee. Ons telefoonnummer is 088 - 777 6000 of stuur een e-mail.