Swipe

Pedagogisch medewerkers Flexpool

Op zoek naar een vaste baan in de leukste flexpool van regio Deventer, waarin jij grotendeels je eigen werkrooster kunt bepalen? Ben je zzp’er en overweeg je toch in loondienst te treden? Dan is de flexpool van Ambiq regio Deventer wellicht een goede optie voor jou! Wil jij het verschil maken voor onze LVB-cliënten? Kom dan onze flexpool versterken als pedagogisch medewerker A of B in regio Deventer.

Jolanda, pedagogisch medewerker intensieve behandelgroep Enschede:
“Wat de werksfeer betreft, is het team echt geweldig. We zijn allemaal harde werkers met hetzelfde doel voor ogen. We letten op elkaar en staan voor elkaar klaar. Zelfs in tijden van personeelstekort hebben we met het team de boel draaiende gehouden, wat aantoont hoeveel we voor elkaar over hebben.”

Dit bieden wij jou

Bij Ambiq geloven we dat je vooral moet kunnen doen wat je leuk vindt, niet alleen wat je geleerd hebt. We vertrouwen daarbij op jouw kennis en ervaring. We willen ook de ruimte geven aan jouw ambitie(s). Vrijheid bij invulling van jouw functie en het faciliteren van opleidingen en trainingen zijn daarom vanzelfsprekend binnen Ambiq.

 • Een warm welkom: de werkplek waar jij mag zijn wie je bent en jij je zo snel mogelijk thuis voelt;
 • Een uitdagende werkomgeving in een betrokken en professionele werksfeer met een hecht en specialistisch team, waarmee je samen ervoor zorgt dat de cliënt de beste zorg krijgt;
 • Door middel van zelfroosteren heb je regie over je eigen rooster. Zo kun je werk en privé optimaal op elkaar afstemmen;
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract. Keuze uit een x aantal urencontract of 0 urencontract, op basis van wat het beste bij je past. Het uitgangspunt is dat we na één jaar samenwerking overgaan tot een vaste aanstelling. We zoeken naar collega’s die zich voor langere tijd aan ons willen verbinden; 
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals eindejaarsuitkering en een uitruilsysteem, zodat je financieel voordelig een fiets, computer, telefoon of sportbenodigdheden kunt aankopen;
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW);
 • Salaris FWG 45 geldt bij SKJ registratie minimaal € 2.821,- en maximaal € 3.938,- bruto op
  basis van 36 uur per week) of FWG 40 (minimaal € 2.672,- en maximaal € 3.606, - bruto op basis van 36 uur per week) conform CAO gehandicaptenzorg;
 • Reiskostenvergoeding;
 • En een thuiswerkvergoeding.

Aandacht voor jou en je ontwikkeling: wij vinden jouw passie(s) en jouw talenten erg belangrijk. Daarom willen wij dat jij het beste uit jezelf kunt halen en ondersteunen we jou in je verdere ontwikkeling. We kijken samen naar jouw passies, wensen en groei ambities zodat we er samen voor kunnen zorgen dat jij de pedagogisch medewerker A of B kunt worden, die je graag wilt worden!

Functieomschrijving

Als pedagogisch medewerker flexpool vorm jij samen met jouw enthousiaste collega’s een team. Tijdens de periode van behandeling en verblijf van een jongere hebben we de opdracht om een kwalitatief goed en prettig leefklimaat neer te zetten, de behandeling vorm te geven en de ouders en de jongere te ondersteunen bij de problemen waar zij tegenaan lopen.

Ook binnen Ambiq hebben wij te maken met de vraag van een team om een teamlid te vervangen, openstaande diensten in te vullen of het team te ondersteunen. Juist op die momenten is het voor onze kinderen en collega’s enorm belangrijk dat er iemand komt werken die weet hoe het werkt, op de hoogte is van ons beleid, de juiste trainingen heeft gevolgd en kennis heeft van het reilen en zeilen op de locatie. Júist op de momenten dat een vaste collega uitvalt speelt de vervangende collega een belangrijke rol om zaken in de goede banen te blijven leiden.

Binnen Ambiq zijn we ons ervan bewust dat het team collega’s welke deze diensten oppakken (flexpool) van onschatbare waarde zijn. Afhankelijk van de kwaliteit, kennis en kunde van deze collega’s kan de juiste zorg en rust worden gecontinueerd. We nemen de tijd om nieuwe collega’s gedegen en ruim in te werken, zodat je vol zelfvertrouwen en met de nodige kennis kunt starten met werken.

Jouw profiel

Behalve relevante ervaring en opleiding, verwachten we vooral dat je enthousiasme én hart voor de cliënt meebrengt. Je haalt plezier uit het werken met een complexe en uitdagende doelgroep.

Verder vragen we van jou

 • Hart voor de jeugdzorg, specifiek voor de LVB-doelgroep;
 • Flexibel kunnen en willen werken binnen regio Deventer en eventueel andere regio’s bij verschillende locaties;
 • Nieuwsgierig zijn naar gedrag, situaties kunnen creëren waarin gedrag zichtbaar wordt en goed kunnen afstemmen met collega’s van verschillende disciplines;
 • Bereidheid om slaapdiensten en weekenddiensten te draaien;
 • Je versterkt het team op basis van jouw unieke persoonlijke kwaliteiten;
 • Een afgeronde Hbo- óf beroepsgerichte Mbo-opleiding niveau 4 in de richting van social work, toegepaste psychologie, pedagogiek, sociaal werker, pedagogisch medewerker, etc.;
 • En een recente Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Daarnaast is het inwinnen van referenties een onderdeel van deze sollicitatieprocedure.

Herken jij jezelf hierin? Dan zie wij graag je sollicitatie tegemoet!

Ambiq als organisatie

Als dé specialist LVB maken wij het verschil!
Wij zijn dé specialist en expert op het gebied van licht verstandelijke beperking (LVB) voor kinderen, jongeren en volwassenen in Noord- en Oost-Nederland.

Bij Ambiq werk je samen met het gehele team aan hetzelfde doel: mensen met een licht verstandelijke beperking en bijkomende problemen helpen om een volwaardige plaats in de samenleving te krijgen, waarbij ze zo zelfstandig mogelijk kunnen zijn.

Wij geloven dat ieder kind recht heeft om op te groeien in een gezin en dat iedere jongere zich kan ontwikkelen tot wie hij/zij wil zijn. Voor elke volwassenen willen we een veilige en prettige woon- en werkomgeving, zodat iedereen een zo zelfredzaam mogelijk leven kan leiden en een eigen plek kan vinden in de maatschappij.

Ambiq heeft drie expertthema’s: trauma, gehechtheid en seksualiteit.

Kijk op onze website, Facebook of LinkedIn, onder ‘’Werken bij Ambiq’’ om een indruk te krijgen van het werken bij onze organisatie: www.ambiq.nl/werken-bij 

Team Ambiq Flexpool regio Deventer

We beschrijven ons team als gemotiveerd en leergierig team dat gepassioneerd werkt voor de groepen jongeren.

Je bent onderdeel van de teams die dagelijks de uitdaging aan gaan om het beste uit zichzelf én uit de jongere te halen. Wij doen ons best om aan te sluiten bij de individuele jongere waarvan de perspectieven uiteenlopend zijn. De behandeling richt zich soms weer op terugkeer naar huis, soms naar een meer zelfstandige vorm van wonen of een ander woonverblijf. Wij vinden vertrouwen, respect en veiligheid belangrijke waarden. Wij vinden het prettig om samen te werken en elkaar te ondersteunen.

Als flexer krijg je de kans om de groepen te leren kennen. Zodra er een vacature vrijkomt krijg je als eerste de kans om te solliciteren. Je bent een aanvulling op de vaste teams en hebt zelf de keuze of je kortdurig of langdurig de teams wilt ondersteunen als flexer.

Ben je enthousiast of wil je meer weten?

Ben je enthousiast en wil je onderdeel gaan uitmaken van de flexpool van Ambiq in regio Deventer? Wil je samen het verschil gaan maken voor de LVB-cliënten in regio Deventer? Reageer dan zo snel mogelijk.

Heb je nog vragen over deze vacature of wil je eerst meer weten? Ben je zzp’er en wil je onderzoeken of deze baan bij je past? Dan kun je contact opnemen voor een kennismaking en een kop koffie met Dineke Werkman, clustermanager bij Ambiq. Je kunt Dineke telefonisch bereiken via 088- 777 6000 of per e-mail via d.werkman@ambiq.nl 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Ambiq

Wij zijn Ambiq, een orthopedagogisch behandelcentrum. We helpen kinderen, jongeren en volwassenen met een licht verstandelijke beperking (LVB) en bijkomende problematiek. Dit doen we met specialistische hulp en behandeling. 

De doelgroep mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) en de daarbij horende vraagstukken, groeit. Bij Ambiq hebben we veel kennis over en ervaring met deze (vaak) complexe vraagstukken. Onze ambitie is om dé specialist LVB te zijn. Onze expertthema’s zijn: trauma, gehechtheid en seksualiteit.

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt.
Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees meer