Swipe

Clustermanager Crisis Twente

Ben jij op zoek naar een baan als manager voor onze crisiszorg in Twente? Help jij mee om het verschil te maken voor onze LVB-cliënten?

Als manager ben je verbonden aan onze crisiszorg (ambulant en intramuraal), het aansturen van een ambulant team en het coördinatiepunt Spoedhulp Jeugd Twente. 

Esther, clustermanager: “Geen dag is hetzelfde. De mensen met wie ik samenwerk zijn divers, leergierig en uitdagend. Het zijn allemaal mensen met hart voor onze cliënten. Ik hou van het snelle schakelen, creatief zijn, in mogelijkheden denken en uitdagingen om te zetten naar kansen”.  

Dit bieden wij jou 

Bij Ambiq geloven we dat je vooral moet kunnen doen wat je leuk vindt, niet alleen wat je geleerd hebt. We vertrouwen daarbij op jouw kennis en ervaring. We willen ook de ruimte geven aan jouw ambitie(s). Vrijheid bij invulling van jouw functie en het faciliteren van opleidingen en trainingen zijn daarom vanzelfsprekend binnen Ambiq. 

 • Een warm welkom: de werkplek waar jij mag zijn wie je bent en jij je zo snel mogelijk thuis voelt!; 
 • Een uitdagende werkomgeving in een betrokken en professionele werksfeer met een hecht en specialistisch team, waarmee je samen ervoor zorgt dat de client de beste zorg krijgt; 
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract. Het uitgangpunt is dat we na één jaar samenwerking overgaan tot een vaste aanstelling. We zoeken naar collega’s die zich voor langere tijd aan ons willen verbinden. 
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals eindejaarsuitkering en een uitruilsysteem, zodat je financieel voordelig een fiets, computer, telefoon of sportbenodigdheden kunt aankopen; 
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW); 
 • Salaris FWG 60 geldt bij SKJ registratie minimaal € 3.694,- en maximaal € 5.370,- bruto op basis van 36 uur per week). 

Aandacht voor jou en je ontwikkeling: wij vinden jouw passie(s) en jouw talenten erg belangrijk. Daarom willen wij dat jij het beste uit jezelf kunt halen en ondersteunen we jou in je verdere ontwikkeling. We kijken samen naar jouw passies, wensen en groei ambities zodat we er samen voor kunnen zorgen dat jij de clustermanager kunt worden, die je graag wilt worden! 

Functieomschrijving 

Als clustermanager geef je, binnen de kaders van Ambiq en vanuit een cliëntgerichte benadering, leiding aan zelfstandig werkende teams. Hierbij help je teams en individuele medewerkers op een coachende manier om de regie op hun eigen werk te nemen. 

Het betreft teams binnen onze crisiszorg in Twente (ambulant en intramuraal). Samen met een gedragswetenschapper vorm je een ‘’tandem’’ voor teams. Naast het leidinggeven richt je je op relevante interne en externe ontwikkelingen en daar ga je (pro) actief mee aan de slag. Je bent in staat om zelfstandig vorm en inhoud te geven aan het tactisch/operationele beleid van je cluster en je levert input voor het strategische beleid van de Resultaat Verantwoordelijke Eenheid (RVE).

Als clustermanager bij Ambiq heb je een belangrijke rol in het opbouwen en onderhouden van externe contacten met ketenpartners en gemeentes. Je bent ook betrokken bij het coördinatiepunt crisis.

Jouw profiel 

Behalve relevante ervaring en opleiding, verwachten we vooral dat je enthousiasme én hart voor de cliënt meebrengt. Je haalt plezier uit het werken met een complexe en uitdagende doelgroep.  

Verder vragen we van jou 

 • Hart voor de jeugdzorg, specifiek voor de LVB-doelgroep; 
 • Je hebt oog voor nieuwe ontwikkelingen en bent in staat deze door te voeren en te verankeren; 
 • Je bent gericht op samenwerking met je collega’s en werkt vanuit de overtuiging dat jullie elkaar kunnen versterken; 
 • Een afgeronde Hbo opleiding richting management; 
 • Leidinggevende vaardigheden, kennis van jeugdwet, WLZ en Lean methode is een pré; 
 • In het bezit van een rijbewijs en auto; 
 • Een assessment kan onderdeel zijn van de procedure; 
 • En een recente Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). 

Daarnaast is het inwinnen van referenties een onderdeel van deze sollicitatieprocedure. 

Herken jij jezelf hierin? Dan zie wij graag je sollicitatie tegemoet! 

Ambiq als organisatie 

Als dé specialist LVB maken wij het verschil! 
Wij zijn dé specialist en expert op het gebied van licht verstandelijke beperking (LVB) voor kinderen, jongeren en volwassenen in Noord- en Oost-Nederland. 

Bij Ambiq werk je samen met het gehele team aan hetzelfde doel: mensen met een licht verstandelijke beperking en bijkomende problemen helpen om een volwaardige plaats in de samenleving te krijgen, waarbij ze zo zelfstandig mogelijk kunnen zijn. 

Wij geloven dat ieder kind recht heeft om op te groeien in een gezin en dat iedere jongere zich kan ontwikkelen tot wie hij/zij wil zijn. Voor elke volwassenen willen we een veilige en prettige woon- en werkomgeving, zodat iedereen een zo zelfredzaam mogelijk leven kan leiden en een eigen plek kan vinden in de maatschappij. 

Ambiq heeft drie expertthema’s: trauma, gehechtheid en seksualiteit. 

Kijk op onze website, Facebook of LinkedIn, onder ‘’Werken bij Ambiq’’ om een indruk te krijgen van het werken bij onze organisatie: www.ambiq.nl/werken-bij 

Team Ambiq regio Twente 

We beschrijven ons team als een gemotiveerd en leergierig team dat gepassioneerd werkt voor de cliënten. 

Wij gaan als team dagelijks de uitdaging aan het beste uit onszelf én uit de cliënten te halen. Wij doen ons best om aan te sluiten bij de individuele cliënt waarvan de perspectieven uiteenlopend zijn. Wij vinden vertrouwen, respect en veiligheid belangrijke waarden. Wij vinden het prettig om samen te werken en elkaar te ondersteunen. 

Ben je enthousiast of wil je meer weten? 

Ben je enthousiast en wil je onderdeel gaan uitmaken van het team van Ambiq in Twente? Wil je samen het verschil gaan maken voor de LVB-cliënten in Twente? Reageer dan zo snel mogelijk. 
 
Heb je nog vragen over deze vacature of wil je eerst meer weten? Dan kun je contact opnemen voor een kennismaking en een kop koffie met Monique ter Pelle, directeur Twente bij Ambiq. Je kunt Monique telefonisch bereiken via 088- 777 6000 of per e-mail via m.terpelle@ambiq.nl  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Over Ambiq

Wij zijn Ambiq, een orthopedagogisch behandelcentrum. We helpen kinderen, jongeren en volwassenen met een licht verstandelijke beperking (LVB) en bijkomende problematiek. Dit doen we met specialistische hulp en behandeling. 

De doelgroep mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) en de daarbij horende vraagstukken, groeit. Bij Ambiq hebben we veel kennis over en ervaring met deze (vaak) complexe vraagstukken. Onze ambitie is om dé specialist LVB te zijn. Onze expertthema’s zijn: trauma, gehechtheid en seksualiteit.

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt.
Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees meer