CSI (Crisis Systeem Interventie)

Ervaringsverhaal CSI

Na jaren lang niet geluisterd te hebben naar ons als ouders en gezin, hebben we september 2017, zoals nu blijkt, de juiste stap genomen. Alle hulpverlening eruit en 1 hulpverlener erin. Dit heeft zoveel rust en duidelijkheid gegeven. Tevens werd na observatie dat bevestigd wat wij als ouders al jaren zeiden.

ervaringsverhaal csi ambiq

Daarnaast om alles weer duidelijk te krijgen en dat we weer als compleet gezin verder kunnen, hebben we CSI* ingeschakeld van Ambiq. Dit geeft zoveel rust en duidelijkheid in het gezin, dat al die jaren van onrust en onbegrip naar ouders in 1 keer duidelijk werden en alles op zijn plek viel. Wij zijn dus ook van mening eer men allerlei zaakjes via een gemeente laat inschakelen: leer goed te luisteren naar ouders en kinderen. Daarin kan het CSI-team veel betekenen in plaats van allerlei hulpverleners over de vloer.

Wees als gezin open, sommige dingen zijn minder leuk, maar soms nodig om duidelijkheid te krijgen.

* CSI staat voor Crisis Systeem Interventie, een nieuwe hulpvorm van Ambiq. Met zeer intensieve inzet van ambulante hulpverlening wordt de veiligheid in het gezin weer hersteld, om een uithuisplaatsing te voorkomen. 

logo ambiq
  • Opleidingscentrum Goede Smaaq in Hoogeveen gaat sluiten

  • Heidi Kluin (STA!) over de Nationale dag van het Onderwijs