Swipe

Gedragswetenschapper Young Professional - Volwassenenzorg

Wil jij bijdragen om de wereld van onze bewoners een beetje beter te maken? Wil jij kennis en ervaring op doen binnen Ambiq binnen onze volwassenenzorg? Wil je leren complexe situaties aan te pakken? Dan bieden wij jou deze kans! Je werkgeluk kun je vinden als gedragswetenschapper Young Professional bij Ambiq!

‘’Be the change you wish to see in the world’’ Mahatma Ghandi

Dit bieden wij jou

Bij Ambiq geloven we dat je vooral moet kunnen doen wat je leuk vindt, niet alleen wat je geleerd hebt. We vertrouwen daarbij op jouw kennis en ervaring. We willen ook de ruimte geven aan jouw ambitie(s). Vrijheid bij invulling van jouw functie en het faciliteren van opleidingen en trainingen zijn daarom vanzelfsprekend binnen Ambiq.

 • Een warm welkom: de werkplek waar jij mag zijn wie je bent en jij je zo snel mogelijk thuis voelt!;
 • Een uitdagende werkomgeving in een betrokken en professionele werksfeer met een hecht en specialistisch team, waarmee je samen ervoor zorgt dat de cliënt de beste zorg krijgt;
 • Gezellige activiteiten vanuit de personeelsvereniging;
 • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals eindejaarsuitkering en een uitruilsysteem, zodat je financieel voordelig een fiets, computer, telefoon of sportbenodigdheden kunt aankopen;
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW);
 • En een salaris FWG 55 minimaal € 3.281,- en maximaal € 4.806,- bruto op basis van 36 uur per week) conform CAO Gehandicaptenzorg.

Aandacht voor jou en je ontwikkeling: wij vinden jouw passie(s) en jouw talenten erg belangrijk. Daarom willen wij dat jij het beste uit jezelf kunt halen en ondersteunen we jou in je verdere ontwikkeling. We kijken samen naar jouw passies, wensen en groei ambities zodat we er samen voor kunnen zorgen dat jij de gedragswetenschapper Young Professional kunt worden, die je graag wilt worden!

Functieomschrijving

Samen coördineer je de hulp rondom de bewoner, jij hebt hierin de functie van behandelcoördinator. Je bent het eerste aanspreekpunt, waarbij een ervaren gedragswetenschapper de eindverantwoordelijkheid draagt. Samen met een enthousiast team van begeleiders stel je met de bewoner het begeleidingsplan op en indiceer je indien nodig de behandellijnen. We willen binnen onze locaties een veilige woonplek creëren voor onze bewoners, waar ze mogen zijn wie ze zijn met hun beperking en veelal bijkomende problematiek. Kwaliteit van bestaan staat voorop.

Je geeft als gedragswetenschapper ondersteuning van zowel functionele als operationele aard aan de medewerkers betrokken bij de betreffende begeleidings-, en behandelvraagstukken. Je werkt vanuit integraal management nauw samen met een clustermanager.

Jouw profiel

Behalve relevante ervaring en opleiding, verwachten we vooral dat je enthousiasme én hart voor de cliënt meebrengt. Je haalt plezier uit het werken met een complexe en uitdagende doelgroep.

Verder vragen we van jou

 • Hart voor de zorg, specifiek voor de LVB-doelgroep;
 • Een afgeronde beroepsgerichte universitaire opleiding (Orthopedagogiek/psychologie);
 • Basisaantekening diagnostiek;
 • Specifieke kennis van de LVB doelgroep;
 • En een recente Verklaring Omtrent Gedrag (VOG);

Daarnaast is het inwinnen van referenties een onderdeel van deze sollicitatieprocedure.

Herken jij jezelf hierin? Dan zie wij graag je sollicitatie tegemoet!

Ambiq als organisatie

Als dé specialist LVB maken wij het verschil!
Wij zijn dé specialist en expert op het gebied van licht verstandelijke beperking (LVB) voor kinderen, jongeren en volwassenen in Noord- en Oost-Nederland.

Bij Ambiq werk je samen met het gehele team aan hetzelfde doel: mensen met een licht verstandelijke beperking en bijkomende problemen helpen om een volwaardige plaats in de samenleving te krijgen, waarbij ze zo zelfstandig mogelijk kunnen zijn.

Wij geloven dat ieder kind recht heeft om op te groeien in een gezin en dat iedere jongere zich kan ontwikkelen tot wie hij/zij wil zijn. Voor elke volwassenen willen we een veilige en prettige woon- en werkomgeving, zodat iedereen een zo zelfredzaam mogelijk leven kan leiden en een eigen plek kan vinden in de maatschappij.

Ambiq heeft vier expertthema’s: agressie, hechting, seksualiteit en trauma.

Kijk op onze website, Facebook of LinkedIn, onder ‘’Werken bij Ambiq’’ om een indruk te krijgen van het werken bij onze organisatie: www.ambiq.nl/werken-bij 

Team Ambiq

Ons team staat te springen om samen met jou als gedragswetenschapper bij te dragen aan de kwaliteit van leven van onze bewoners.

Wij hebben voor onze locaties binnen onze volwassenenzorg twee vacatures voor de functie van gedragswetenschapper. Als gedragswetenschapper word je aan één of meerdere van onze locaties in Borne, Den Ham, Rietmolen en Slagharen verbonden. Als Young Professional gedragswetenschapper werk je onder begeleiding en eindverantwoordelijkheid van een ervaren gedragswetenschapper.

De zorg en begeleiding van onze volwassenenzorg richt zich op wonen en werken voor (jong)volwassenen met een licht verstandelijke beperking en/of bijkomende gedrags- en of psychiatrische problematiek. Dit gebeurt in huiselijke sfeer, veelal in de buitengebieden, met de mogelijkheid van dagbesteding op het eigen terrein.

Ben je enthousiast of wil je meer weten?

Ben je enthousiast en wil je onderdeel gaan uitmaken van het team van Ambiq? Wil je samen het verschil gaan maken voor de LVB cliënten in Regio Twente? Reageer dan zo snel mogelijk.

Heb je nog vragen over deze vacature of wil je eerst meer weten? Dan kun je contact opnemen met Monique ter Pelle, directeur bij Ambiq. Je kunt Monique telefonisch bereiken via 088- 777 6000.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Ambiq

Wij zijn Ambiq, een orthopedagogisch behandelcentrum. We helpen kinderen, jongeren en volwassenen met een licht verstandelijke beperking (LVB) en bijkomende problematiek. Dit doen we met specialistische hulp en behandeling. 

De doelgroep mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) en de daarbij horende vraagstukken, groeit. Bij Ambiq hebben we veel kennis over en ervaring met deze (vaak) complexe vraagstukken. Onze ambitie is om dé specialist LVB te zijn. Onze expertthema’s zijn: trauma, gehechtheid en seksualiteit.

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt.
Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees meer