Swipe

Gedragswetenschapper volwassenenzorg

Krijg jij energie van het werken aan de hulpvraag van bewoners samen met teams en de bewoners?

De zorg en begeleiding van volwassenenzorg richt zich op wonen en werken voor (jong)volwassenen met een licht verstandelijke beperking en/of bijkomende gedrags- of psychiatrische problematiek. Dit gebeurt in kleinschalige woonvormen, (vaak) in de buitengebieden, met de mogelijkheid van dagbesteding op het eigen terrein. De dagbesteding is indien mogelijk arbeidsmatig van opzet.

Wat ga je doen?
Je wordt verbonden aan onze locatie Erve Middelhoes (Rietmolen). Ons team staat te springen om met jou aan de slag te gaan als gedragswetenschapper!

Samen coördineer je de hulp rondom de cliënt, jij hebt hierin de functie van behandelcoördinator. Je bent inhoudelijk verantwoordelijkheid voor de cliënten op Erve Middelhoes en samen met een enthousiast team van begeleiders stel je met de client begeleidingsplan op en indiceer je indien nodig de behandellijnen. We willen binnen onze zorgboerderijen een veilige woonplek creëren voor onze cliënten, waar ze mogen zijn wie ze zijn met hun beperking en veelal bijkomende problematiek, en waarbij kwaliteit van bestaan voorop staat.
Je geeft als gedragswetenschapper ondersteuning van zowel functionele als operationele aard aan de medewerkers betrokken bij de betreffende begeleidings,- en behandelvraagstukken. Je werkt multidisciplinair met andere collega’s en instellingen. Je werkt vanuit integraal management daarin nauw samen met een clustermanager.

Functie eisen

Wat vragen wij?
Jij bent betrokken, vakkundig en toekomstgericht. Daarnaast beschik je over:

 • Afgeronde beroepsgerichte universitaire opleiding.
 • Basisaantekening diagnostiek
 • Specifieke kennis van de doelgroep
 • Minimaal 3 jaar werkervaring als gedragswetenschapper

Inschaling

Wij bieden een bruto maandsalaris van minimaal €4.185,- / maximaal € 6.320,- bruto bij 36 uur per week (FWG 65) o.b.v. ervaring.
 

Bijzonderheden

Dit bieden wij

 • Een uitdagende werkomgeving in een betrokken en professionele werksfeer.
 • Elke dag is anders.
 • Aandacht voor jou en je ontwikkeling: wij willen dat jij het beste uit jezelf kunt halen en ondersteunen in je verdere ontwikkeling voor wat betreft kennis en kunde.
 • Een warm welkom: we willen dat jij je zo goed en zo snel mogelijk thuis voelt bij ons.
 • Gezellige activiteiten vanuit de personeelsvereniging.
 • Uren in overleg.
 • Een jaarcontract. Het uitgangspunt is dat we na één jaar samenwerking overgaan tot een vaste aanstelling. We zoeken naar collega’s die zich voor langere tijd aan ons willen verbinden.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals eindejaarsuitkering en een uitruilsysteem, zodat je financieel voordelig een fiets, computer, telefoon of sportbenodigdheden kunt aankopen.
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).
 • Een telefoon en laptop.

Belangrijk om te weten

 • Nadat je een half jaar in dienst bent, verricht je ook bereikbaarheidsdiensten voor onze 24 uurs locaties. Hiervoor wordt jaarlijks een planning gemaakt voor alle gedragswetenschappers. Verwachting is dat je maximaal 2x per jaar een week bereikbaarheidsdienst hebt.
 • Onderdeel van de aanstellingsprocedure en voorwaarde voor indiensttreding, is het aanleveren van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Daarnaast is het inwinnen van referenties een onderdeel van deze sollicitatieprocedure.
 • Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid de voorkeur.
 • Bijzonderheden over de functie/roostering/wel-niet in aanmerking komen, achtergrond etc.

Sollicitatieprocedure

Ben jij net zo enthousiast als wij? Reageer dan zo snel mogelijk.

Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met Monique ter Pelle (directeur): 088-7776000.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Ambiq

Wij zijn Ambiq, een orthopedagogisch behandelcentrum. We helpen kinderen, jongeren en volwassenen met een licht verstandelijke beperking (LVB) en bijkomende problematiek. Dit doen we met specialistische hulp en behandeling. 

De doelgroep mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) en de daarbij horende vraagstukken, groeit. Bij Ambiq hebben we veel kennis over en ervaring met deze (vaak) complexe vraagstukken. Onze ambitie is om dé specialist LVB te zijn. Onze expertthema’s zijn: trauma, gehechtheid en seksualiteit.

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt.
Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees meer