Downloads

De brochures en publicaties van Ambiq

Bliq op blended hulpverlenen | Hoe Ambiq digitale zorg met face to face hulp combineert
Dit magazine is uitgebracht door Ambiq rondom het onderwerp blended hulpverlenen. In dit magazine vind je relevante artikelen over blended hulpverlenen met medewerkers, clienten, en externe experts. Wat gebeurt er al binnen Ambiq aan blended hulpverlenen? Hoe kunnen we elkaar daarin het beste helpen? Welk hulpmiddel kun je het beste gebruiken voor welke vraag? En welke ontwikkelingen spelen er op dit moment? Je leest het in dit magazine.

Bliq op Lean | Meer tijd voor de cliënt
Dit magazine is uitgebracht door Ambiq rondom het onderwerp Lean en procesoptimalisatie. In dit magazine vind je relevante artikelen over Lean met medewerkers, cliënten en externe experts. Wat gebeurt er al binnen Ambiq als het gaat om Lean? Wat vinden andere medewerkers ervan? Welke ervaringen hebben zij al opgedaan? En waar kun je terecht met je vragen over Lean? Je leest het in dit magazine.

Hulp vragen mag altijd | Informatie voor cliënten
Ambiq is er als je hulp nodig hebt. Wij helpen kinderen en (jong)volwassenen met een licht verstandelijke beperking op allerlei manieren. Als het thuis of op school niet goed gaat of als je beter wilt leren omgaan met jezelf en de mensen om je heen. Wij kunnen je ook helpen als je op jezelf wilt gaan wonen. Je kunt met elke vraag bij ons terecht.

De beste ondersteuning voor mensen met een LVB​ | Informatie voor professionals
Vanuit onze expertise ondersteunen we mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) en bijkomende problematiek. Hun hulpvraag bepaalt welke behandeling en/of begeleiding we inzetten. Door te werken met teams van specialisten, kunnen we op iedere vraag een passend antwoord geven.


Jaarverslag

Kwaliteitsrapporten

Cliënttevredenheidsrapporten

 


logo ambiq
  • Heidi Kluin (STA!) over de Nationale dag van het Onderwijs

  • Anita Schemmekes nieuwe bestuurder Ambiq